kedd, április 28, 2009



Nevetőjógás kép, a 168 óra fotósától
Ilyenkor épp búvárkodunk, és belelesünk a másik úszószemüvegébe, amitől persze szétröhögjük magunkat.

Szóval.
Ma elhozam a postáról a rendőrségi levelecském, egyenlőre a Bakonyi Harciezred küldött birtokvédelmi eljárás indításáról értesítést, (a légtérsértésről egyenlőre semmi hír, milyen jó is lenne, ha ezt elfelejtenék...)

Az ernyőcskét természetesen nem nyertem meg, mert felment 250 euróra, annyit pedig nem ér meg egy játékernyő. Persze a Psycho 5-öst nem szokás játékernyőnek, de sokkal inkább ultrahalálosztónak, nem is mertem volna repülni vele az elején csak vajpuha, lamináris időben, aztán merészkedtem volna a lavortermikek, meg az emberek közé (ott már tutira kezdődtek volna a bajok) 8,5 oldalviszony, a tesztpilóta is beleőszült a repülésbe, a gyártó szerint igazi férfinak kell lenni, aki ilyennel repül. Hát jó lett volna, de tuti, hogy így nagyobb biztonságban vagyok :)
Viszont Virág ernyőjét is megvették előle, még nagyon-nagyon reménykedünk, hogy a másik színű megvan, ha nem akkor nagy szomorúság lesz.

Haladok a diplomadolgozatommal is, ha minden igaz, ma lefekvés előttig meglesz 30ezer karakter, vagyis a fele, szerdára tervezem befejezni, és leadni kötettni.