szerda, szeptember 24, 2008

Epöl tanfolyam 0921

(katt a képre)

Ezek meg a tanfolyamosok képei hétvégéről...

Holnaptól új munkahely.
Végre?!
Persze nem szeretnék igazaán dolgozni, de hát kell...

Viszont az irodai robot-diák munkánál sokkal jobb lesz remélhetőleg.
Ott igazán arra kellettem, hogy olyan munkákat csináljak meg, amikre ők nem képesek, vagy nagyon meg kéne erőltetni magát...ez komoly. Mert persze a főnököm, biztosan nem csinált még soha ilyen munkát...
Mert persze egyszerűnek tűnik becsomagolni 1000 borítékot, vagy lefénymásolni 2000 borítékot, de aki még nem csinált ilyet huzamosan, az nem tudhatja, hogy igazából ez pocsék, lélek és idegölő munka, pont a kibírhatatlan monotonságával és még fizikailag is fárasztó ugyanazt a mozdulatot megcsinálni egy nap 1000x.

És teljesen értelmetlen munka, mert csak pénzt termel.

Bezzeg mostantól remélhetőleg valamennyi örömöt is fog termelni az amit csinálok, de a legjobb persze majd ha nagy leszek...

Akkor olyan munkát csinálok, ami nemcsakhogy hasznos, sőt igazán fontos, de ha jól csinálom még szórakoztató is, és örömet okoz...mert egy normális világban még szeretnek tesizni a gyerekek!

2 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Álmodozó vagy, de ez nem baj, idővel elmúlik. A munka az szar, nagyon kevés olyan meló van, ami élvezhető is, rossz az egész rendszer, ezért is nézd meg végre az Into the Wildot, ez pont a rendszer elleni lázadásról szól.
Még régen én is csináltam borítékolást, hidd el ez még a kifejezetten élvezhető melókhoz tartozik...
W.

9:53 de.

 
Anonymous Névtelen said...

Ja és a 23.-as fotó miatt utállak :) :)Isten lett. Különben, tök egyforma stílusba fotózzuk a repcsit, észrevetted? Valamikor kijövök már veletek...Mikor jössz klubba?
Nem rosszaka bringások sem, de ott nehéz átütőt alkotni.

W.

10:07 de.

 

Megjegyzés küldése

<< Home