kedd, november 07, 2006

Figyelem!!!

Explicit tartalom. 18 éven felülieknek. Vagy inkább meg se nézd!

A fotó cenzúrázva, munkámból kifolyólag...

Készen vannak a híres neves, beharangozott aktok. és ami mégdurvább, hogy publikálódnak is. Ez kvázi egy fogadás, mielőtt megkérditek, hogy miért kell magamról meztelen képeket mutogatnom a neten. Én nem tartom ez exhicionalizmusnak, mint Anita is írta magánál ezt inkább művészinek használtam, mint az emberi test szépségének bemutatása. Persze én nem vagyok annyira szép, de már vannak ígéretesebb modelljeim is, majd akkor, ez inkább egy előzetes tanulmány. Aki emiatt hülyének néz, az ne nézze, nem kötelező. Remélem nem fogtok hülyének nézni. Vagy már holnap ki fogtok röhögni, vagy amikor találkozunk? Mindegy. Már késő.
Szerencsére a képek bizonyos mértékig cenzúrázva lettek. Egy részt jó kicsik, ezért is, másrészt az olyan képek ki lettek retusálva. Úgyhogy túlságosan személyes dolgaimat nem láthatjátok, max úgy néz ki a képen, de nem az. Ez tuti. Kicsit néha idétlen emiatt, de muszáj, akit nagyon érdekel az eredeti, annak esetleg elküldhetem. A túl durva, Nita szerint pornós képek nincsenek fenn.

Nemsokára róla is lesznek képek a saját blogján. Azok majd érdekesebbek lesznek...

És nyugodtan írjatok, szidjatok, ki mit akar...

8 Comments:

Blogger Me said...

Wow! Győző, tényleg bevállalós vagy!! :) :)Minden elismerésem, komolyan...A képeken nincs mit szégyelni és kötve hiszem hogy emiatt bárki hülyének nézne...Különben meg : ez művészet! :)De én a helyedben inkább azt a két képet tettem volna fel nagyba, amit mondtam...Azokon nincs semmi olyan, amit cenzúrázni kell és tényleg nagyon jól sikerültek...Az első sor 4. képre és az utolsó sor elsőre gondolok. Tedd fel!

10:20 du.

 
Blogger Me said...

Megnéztem melyik képet tetted fel a fotós oldalakra. Az indexen nem látszódott, hogy mennyire jó az a fotó...szép...de ahogy látom, nézettségi rekordot is döntögetsz vele. :) Azt a képet előre eltervezted, megvolt a koncepció, vagy véletlenül sikeredett így? Nagyon kifejező. Érdekesek a vélemények is...Pontosan vették, amit láttatni akartál és azt is, ahogy érzed magad mostanában, nem semmi, hogy egy képből mennyi információt lehet közvetíteni.

10:39 de.

 
Blogger Győző said...

köszönöm szépen a fenekem nevében, már mondták többen,

egyébként meg elvileg nem is látható...

Kommentezni me bárkinek nyugodtan lehet, amíg nyilvános a blog, nem?

10:13 du.

 
Anonymous Névtelen said...

Nekem csak az a kérdésem, hogy ki csinálta a képeket, és az Anitának ki fogja? Vagy egymást fényképezitek? :)En

10:26 du.

 
Blogger Győző said...

Mindenki magáról csinálta/ja/fogja a képeket. Azaz rólam Zsuzsi csinálta, Anitáról, pedig, ha minden igaz holnap fogja Nita csinálni.

Ez az egymást fényképezitek kérdés kicsit furcsa...nem vagyunk olyan kapcsolatban (szimplán barátok vagyunk)...
Kicsit pajzán dolog lenne, nem tudom, milyen rosszakat feltételeztek ti...

10:40 du.

 
Anonymous Névtelen said...

:) jó kis álca mögé rejtőztél, amikor azt írtad, hogy majd láthatok valami vicceset:)) szégyenlősködtél? Ha szeretnéd hallani/ olvasni a véleményem, akkor inkább mélben írnám meg, bár nem tudom, hogy ez mennyire fontos neked...ha nem érdekel csendben maradok:)!

8:12 du.

 
Anonymous Névtelen said...

elmész te a francba..motsok vagy!!!

11:03 du.

 
Anonymous Névtelen said...

ti meg lányok ne nézzétek a barátom seggét, rendben?mert verekedni fogunk...

11:04 du.

 

Megjegyzés küldése

<< Home